čtvrtek 31. května 2012

***

Sestra se bude v červenci vdávat ♥.
Velká událost!
Spolu s ní si beru na povel výzdobu a moc se těším, co všechno pod našima rukama vznikne.
Tyto úžasné papírové koule nesmí chybět.
A tak je doma zatím testuju.
V ložnici vypadají úchvatně.

***

19 komentářů:

  1. Marki tak tyhle úžasné papírové koule chci taky holkám do pokoje (samozřejmě šíleně barevné, jak máme ve zvyku:), ale takhle čistě bílé baletkovské vypadají taky perfektně.., jsou jich plné blogy, no nedivím se.. tak se těším na další výzdobu, to se vyřádíš:)) hele a která z tvých sester se bude vdávat?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tak Oli, vyřádím se :))). Sáře v pokojíčku už taky jedna visí a taky bych chtěla barevnější, ale prošla jsem celý město a nikde nic. Tož to budu muset objednat přes net, asi... Kdybys na ně někde narazila, tak dej pls typa. Díky. Vdává se Anežka, ta co je hned po mně :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo takhle, já myslela, žes vyráběla.., hele myslím, že to bylo u Soni na blogu i s linkem na youtube, kde je postup

      Vymazat
  3. zkus taky http://www.apartmenttherapy.com/

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, já jsme vyráběla...nemůžu senhat ten papír :). Přece si je nebudu kupovat, když můžu varábět, jak kdybys mě naznala. A díky za odkaz, mrknu na něj. pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já jsem si právě říkala:))), nenapadlo mě, že by nebyl k sehnání barevnej papír vhodné kvality:).., tak kdo bude vědět víc o nabídce ve městě, tak pisne, jo?

      Vymazat
  5. Momentálně jich máme plný byt, už nevím kam je věšet, abych je nepomuchlala a spolu s nimi i velké papírové koule různě barevné a nejrůznější girlandy. Vše přichystané zítřejší oslavu Dětského dne na zahradě. Jsem tedy zvědavá na ten převoz autem... Papír sem koupila v prodejně se svatební dekorací, ale měli spíše pastelové odstníny, moc hezké, ale zrovna bych potřebovala spíš něco sytého.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte, já bílé dělala ze svačinového papíru a hnědé z pečícího, cenově to vyšlo nejlépe, vypadají skvěle v partě :) . Na barevné je vhodný krepák, hůř se s tím pracuje, výběr barev je ale ohromný.

    OdpovědětVymazat
  7. měli sme je na svatbě taky :) boží!

    OdpovědětVymazat
  8. no paráda... a návod pro nás nezasvěcené by prosím prosím byl? děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tiez sme ich mali vcera na oslave narodenin, odkukala som od Soni Malinovej. Ked dosli zasoby farebneho papiera zo Skotska kupila som krepak a pracovalo sa s nim dobre.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji všem za typy, určitě zkusím ten krepák a pečící papír :)).

    OdpovědětVymazat
  11. A tady ještě ten návod...http://www.beremese.cz/katalog/firma/svatebni_raj/blog-album/pom-poms-z-ubrousku-navod/9369410/

    OdpovědětVymazat
  12. Markét tobě jde prostě uplně všechno, viď? :) Typ na pečící papír je dobrej a svatební potřeby snad taky zvládnu. Též bych ji ráda pár udělala do pokojíčku a pak na oslavu dětských narozenin. Prostorové dekorace jso dycinky fajn :) Mně naopak chybí víc pastelových tónů ...

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem tenhle hedvábný papír na výrobu viděla v Ostružnické, hned ze začátku je tam obchůdek se spoustou věcí na vyrábění a vzadu mezi papírama, byl i tento a myslím, že barviček tam pár bylo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za typ, musím tam nakukovat častěji. Zrovna, když jsem tam byla já, měli vyprodáno :)).

      Vymazat
  14. Markétko,
    jako vždy nádhera! :-) Ráda bych se Vás zeptala, kde jste sehnala tu modrou barvu na schůdečkách? Sháním tenhle odstín už hodně dlouho a nikde ji u nás něměli. Kdo ji vyrábí?
    Moc Vám děkuji za odpověď a přeji krásné dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  15. Hani, psala jsem o tomto odstínu v jednom svém příspěvku...posílám odkaz. Je to kupované v Hornbachu, namíchají vám tam konkrétní vybraný odstín do vámi vybrané velikosti plechovky.
    http://wwwbaletkova.blogspot.cz/2011/05/pastelove-tyrkysova.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.