středa 16. ledna 2013

***

Pořád poctivě pletu.
Copánky se mi zalíbily :).

***

15 komentářů:

  1. Krásné! Mě už na pletení moc času nezbývá, ale taky mě to moc baví :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne farby, hlavne takto pokope! Hneď by som jednu prijala!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné barvičky :-)
    Já se musím přiznat, že jsem ostuda, rozpletla jsem sice dceři bílou copánkovou čepici dle Vás , ale pak jsem se zasekla na ujímání a než jsem jí stačila dodělat přesně tu samou jsem objevila za pár korun v sekáči ;-)
    Jinak jsem teprve včera četla o Vás v Bohemia Living a Vaše odpovědi mi byli velmi sympatické :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Marki dovol mi ten výraz, ale jsi hustá!!:)) jeden kousek za druhým, paráda, hele teď jsem se potkala s mamkou v sekáči, doufám, že ti vzala ty puntíkatý látky, co jsem tam pro tebe nechala:DD, měj se:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oli,tak jsem si to myslela správně. nejdříve jsem nevěděla,kam tě zařadit,jen jsi mi zmizela z očí,tak jsem si říkala,že jsi to asi ty. A tedˇ,jsem ráda,mi mou domněnku potvrzuješ.Přeji pěkné zimní dny,s pěknými objevy v sekáčích. Jarka Kvapilová

      Vymazat
    2. teda Vy jste kouzelná stejně jako ta Vaše dcera!!:DD, myslela jsem, že už si mě dávno nepamatujete, naposledy jsme se viděly v Horce na chatě a to už je vlastně předloni v létě, tam jsem Vás osobně poznala dřív než Markétu:)), ona je stejně takový Váš odlitek, musí Vám dělat radost, kdyby mi vyrostly takové skvělé ženy z mých malých holčiček, tak budu jenom ráda, mějte se krásně

      no a Marki, příště ti ty látky teda vemu nebo ti je tam nechám odložit a pisnu ti, tentokrát jsem vážně myslela, že si jich všimne mamka, možná ji předběhla nějaká tetka, co tam byla:)

      Vymazat
  5. Krásné čepičky v nádherných barvách. Když je vidím, tak si říkám, že bych se měla do toho pletení taky pořádně opřít :-))Jen se musím poprat s tou svou netrpělivostí, u háčkování to přibývá o dost rychleji... Přidávám se ke komentáři Ilony - četla jsem také poslední číslo Bohemia Living a rozhovor s Tebou (snad tykáním neurazím) byl pro mne příjemným počtením. Ale Tvůj blog už nějakou chvíli navštěvuji, takže jsem si vlastně jen potvrdila názor, který už jsem si udělala dříve:-) Ať se daří v dalším tvoření!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné čepičky a ty barvy jsou také skvělé! :)
    Už delší dobu nakukuji a obdivuji Vaše obrázky a dílka, dnes jsem neodolala:))

    Hezký den
    Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Markéto nádhera. Můžu poprosita o návod na čepičky - stačil by mi jenom postup ujímání. Ujímáte do kytičky nebo máte jiný fígl.
    Váš blog je úžasný, vždy tady objevím něco úžasného. Nestačím se divit, co všechno s 3 dětmi zvládáte. Závidím Vám, že umíte tak krásně šít. To jsem se chtěla vždy naučit, ale nebyl nikdo, kdo by mi poradil.
    Přeji hodně ústěchů v další tvorbě.
    Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, já jsem témeř ve všem taky samouk. Zkouším a zkouším tak dlouho, až to pochopím. Postupů, návodů a rad je plný internet. Tak to nevzdávejte s tím šitím, byla by to škoda...:)!
      A k ujímmání...nejčastěji ujímám do kytičky, žádné vlastní fígle nemám :).

      Vymazat
  8. These colours are killing me! I really like the atmosphere in your pictures.

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, s pletením je to jako se vším. Jak se vám to dostane do ruk, jde to samo! Tak nepřestávat a vytrvat :))!!! Stojí to za to...

    OdpovědětVymazat
  10. Ty barvy nemají chybu! Je to něco jiného než má každý. V tom je to kouzlo:-) Krása

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.