čtvrtek 11. července 2013

*

***

Krásná dovolená to letos byla.
Jsem ráda, že jsme vydrželi a počkali, až děti trochu odrostou.
Protože jsem si opravdu odpočala i já a i děti moře ocenily.
Už teď mi ale chybí hory, takže je jen otázka času, kdy zas někam utečem :).
Moře ahoooj a zas někdy příště!

***

9 komentářů:

  1. Já mám vždy pocit, že si čtu nějaký pěkný časopis:-) To jsou tak pěkné fotky a celá rodinka je naprosto ukázková:-) navíc z toho ta pohoda úplně dýchá.. Pro mě je každá dovolená spíš utrpením, přijde mi, že mám vždy jednou tolik práce (s dětmi i okolo) než doma, takže já bych se teď nejraději probudila za dva roky někde u moře :-) haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maceško, já to měla právě donedávna stejně. Proto pro mě byla vůbec jenom představa balení a cesty někam k moři děsivá :). Až jsem si říkala, jestli se jěště budu někdy na nějakou dovolenou těšit...a vidíš, dočkala jsem se! Chce to jen čas, taky se určitě dočkáš!!

      Vymazat
  2. Markétko, jsem u vás poprvé a musím říci, že jste mě dostala krásnýma fotkama i těmi už skoro čtyřmi dětmi. Taky je mám, ale už větší a za deset týdnů tu s námi bude vnouček, na kterého se moc těším. Zatím si užívám dvojčátek, neteří. Krásné dny a ať vše dopadne dobře:-)). Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať vám vnouček dělá jen samou radost!! A děti taky samozřejmě...:).

      Vymazat
  3. Marki mě tvé fotky opravdu nabíjí. Mají v sobě tolik radosti, něhy, krásy, života...jsou pravdivé. Díky na to, jak se díváš na svět a že nám dovolíš kuknout se s tebou :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Markéto,jak Vás chápu. Mě se po moři stýská. Naposled jsem tam byla před 3 roky s naší 2 letou princezničkou. Loni jsme vyrazili s malou a téměř 10měs synkem do Apl. Moře se nám pro něj nezdálo to pravé. Nechodi a byl v kočárku. Zrovna dnes jsme se vrátili z dovči v Alpách. Na moře jsme se zatím necítili. Užili jsme si to,dovolená byla nádherná,ale vyčerpávající. Přece jenom s 20 měs.prckem je to občas docela zátěž. Příští rok snad už konečně vyrazíme k moři.
    Mám ale dvě kamarádky. Jedna byla loni u moře s 5 měsíčním synkem a 4 letou dcerkou. Ale kromě manžela tam měla i svoje rodiče a tetu. Takže její dovolená byla pohoda. Letos vyrazili ve stejné sestavě. Druhá kamarádka ta vyrazila taktéž loni k moři,ale jejímu prckovy bylo 18 měs.
    Nevím, jestli bych si to dokázala u moře užít. Měla bych strach,aby se mi prcek neutopil.
    T.

    OdpovědětVymazat
  5. My se moře nebojíme, byli jsme tam, když byl Juniorovi rok a letos to stihl podruhé, když mu bylo 20 měsíců. Pořád v bazénu nebo v moři, vozila jsem ho na skluzavkách i tobogánu, jedl zmrzlinku, melouny a myslím, že si to teplíčko docela užíval. V pokojíčku má taky vymalované moře :-))

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.