úterý 8. října 2013

***

Další moje předporodní radost :).
Jednoduchá, veliká taška.
Ušitá z hodně pevného plátna.
Mírně zakulacená.
Není ani vystužená, aby byla skladná a mohla jsem ji strčit třeba dolů pod kočár.
No a jak jinak, než potištěná :).

***

Inspirace tady.

***

21 komentářů:

  1. Tak ta je úžasná, látka naprosto profesionální:), někdo na to holt má oko:). A ty hnědé popruhy... jste frajerka.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry den Marketo, krasna taska. Mate bajecne napady a jste moc sikovna. Uz Vas blog nejakou chvili sleduju, ale nenasla jsem nikde informaci o tom, jak a cim latky potiskujete. Muzu poprosit o nejaky odkaz nebo radu? Omlouvam se, zda uz to tu mate nekde vysvetlovane, a mnohokrat dekuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem se chtěla zeptat na totéž, předběhla jste mě :-) A také tedy prosím o odpověď.

      Vymazat
    2. Tak devcata, nekde v komentarich o urcite je, ale chapu, ze se t be dohledava. Takze...iknu uplne bycejnyma a nejevneia barvama na textil, ktere jsou dotani ve vytvarnyh potrebach. Urcitese da sehnat i pres intrnet. Tiskatka i vyrabim nejcateji z brambor. Jeich nevyhoda je, ze na druhy den nebo uz po nekolika hodinach se nedaji znvu pouzit, potze sychaji a tim meni tvar. Takze latka se musi natisknout najednou. Pokud si zvolite mensi vzor, jde pouzit napriklad guma. Vyhoda pak je, ze se pouze umyje a muze se pouzivat dal. Pak jsem delala taky puntikate vzory, na to jsem pouzila spejli...jde toho vymyslet urcite hodne.
      At se vam neco pekneho podari :-) .
      A klidne se ptejte dal.

      Vymazat
    3. Jaj, ani jsem nedoufala, že to bude tak jednoduché. Jdu koupit barvy a brambory ;).

      Vymazat
    4. :))))))))))))))))))))))) Moc se omlouvám za svou slátatinu, co jsem tu napsala!! Psala jsem to na tabletu, co byl doma a moc to s ním asi neumím :) a hlavně jsem si toho vůbec nevšimla, až muž mě upotornil. Smysl snad neunikl...

      Vymazat
  3. Tak ta se ti teda fakt povedla. Měj se krásně ... a držím pěsti.
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná taška Marki :) ♥ Geometrické vzory mám moc ráda, s hnědými uchy vypadá luxusně :)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  5. S takovou taškou budeš nejvíc šik mamina v okolí :-)

    OdpovědětVymazat
  6. stylový koberec Marki!:)) taška mimochodem taky moc pěkná, ale ten koberec! mám letní tričko přesně s tímhle vzorem (základ černobílý + sem tam vybraná pastelová) a nadělala jsem s ním moc parády, prostě to teď frčí!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, kdybys věděla, jak sem se na něho načekala :). Náš první koberec!!!!!!! :))

      Vymazat
    2. Sorry, to sem napsala omylem od Honzi :).

      Vymazat
  7. Taška se mi fakt tuze moc líbí! Markét já mám taky bramborovou otázku: natíráš to tiskátko pokaždý štětcem a nebo máš nějakou mělčí misku, napadá mě třeba víčko od sklenice a tam to namáčíš? Jinak obdivuju preciznost tisku, pěkně ti ty troijúhelníky navazujou! Já mám za sebou první velký (moje) triko potištěný dvojbarevně (ehm, jak jinak kombinace bílé triko, černý a "medový" potisk) akorát teda venku teď zhasínají moc brzo a nemám šanci ho nafotit pořádně... tak o víkendu na kongrese :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, ja potiram pokazde stetcem. Kdybych nekam namacela, urcite by o bylo rychlejsi, ale zase by asi byla vetsi spotreba. A vodou neredim vubec, protze pak mi to pijd moc svetlya uz t neni n. A ptisknout si triko...to zni dobre, t mozna taky zkusim :-) .

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ta je opravud luxusní, jsem z ní nadšená a hned přemýšlim jestli takovou taky nepotřebuji. Každopádně jedu pro další várku barev. :) Jinak přeji krásné dny před i po....

    OdpovědětVymazat
  10. Markét, ta taška je úžasná! Padla jsem z ní na zadek !

    OdpovědětVymazat
  11. Krásna taška...chodím na Váš blog dlhšiu dobu, ale nikdy som nič neokomentovala..máte moc pekný domov, rodinu...moc Vám držím palce

    OdpovědětVymazat
  12. Taky padám na zadek. Je parádní! A jak ladí s bytem.
    Jinak Markétko - myslím na Tebe, jak se to blíží... Ať je příchod malé Baletky na svět co nejkrásnější! A že se má kam a ke komu těšit :).

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí, líbí, líbí! .. hehe, pry "mírně zakulacená". Nejprve jsem si myslela, že mluvíš o sobě a to mírně má být ironie. Pak mi došlo, že je řeč o tašce:D Smekám, obdivuju a nechápu - maminka s bříškem a tlupou dětí, ale stále s chutí a energií do tvoření! :-)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.