pátek 26. dubna 2013

***

Ze zahrady.

***


4 komentáře:

  1. Srdečne Vás pozdravujem! Mám veľmi rada Váš blog, je taký veselý, nežný, rodinný, skrátka NÁDHERNÝ!
    Je pre mňa veľmi inšpiratívny! Vždy, keď si ho pozriem, tak ma povzbudí,zdvihne náladu a nabije krásou, a chuťou ísť s radosťou ďalej! Páči sa mi Váš štýl bývania, oceňujem, že neidete s davom v zariaďovaní bytu, ale máte odvahu byť sama sebou, tak ako to vyhovuje Vám. A vyzerá to krásne,osobne. Aj ja čakám bábätko, termín mám začiatkom augusta. Na balkóne mi spinká čerstvo ročná dcérka a v škôlke mám takmer štvorročnú :o)))) Chcem sa opýtať, aký máte foťák, napr.páči sa mi ako zaostrite na nejaký objekt a zvyšok je rozmazaný. Ešte by som sa opýtala, kde beriete silu a chuť do ďalších dní a podobne (aj keď odpoveď asi tuším:o) Vďaka Bohu aj Vám za NÁDHERNÝ a POVZBUDZUJÚCI BLOG! Prajem veľa krásnych slniečkových dní! :o)
    iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iveto, díky moc za milá slova!!!
      Foťák mám vcelku obyčejný digitál, Lumix. Fotky pak upravuju v picase.
      Víra je pro mě ten nejdůležitější základ. Bez té by to nešlo :)). Pak je pro mě důležité dělat si čas sama na sebe...tím vždy načerpám a mám chuť do rodiny dál investovat :). Přeju Vám příjemné těhu, užívejte bříška!!! hezký den*M.

      Vymazat
  2. Dokonalost! Úplně jsem se rozplývala, když jsem dorazila z porodnice domů a vše na zahradě kvetlo. Asi K. na přivítanou :-) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K. se uměla narodit :). To budou příjemné narozeninové oslavy pod rozkvetlýma stromama!!!

      Vymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.