středa 16. listopadu 2011



***

Kabelka Emičce k narozeninám.
Přála si ji už dlouho.
Protože neměla svou vlastní, tahala pořád někomu ze skříně.
Mě, babičce, všem tetám...:)).
Tak se dočkala!

***

Střih jsme si půjčila opět od Jany, mé věrné zásobovatelky :) (díky).

***

10 komentářů:

  1. Jů, moc krásné. A velice Emičce sluší. A k tomu ten šátek ze stejné látky. Ten jsi šila taky? Fakt povedené. K.

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo, ta je krásná (kabelka i Emička) :-)
    Krystal

    OdpovědětVymazat
  3. Nadherna a sal na krcek k tomu! Emicka vypada kouzelne a kabelka ji padne jako ulita :) Pohodovy,svatecny den preje Monika.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, holky!

    Kristi, šátek jsme šila taky.

    OdpovědětVymazat
  5. Markét, prosím, poradila bys mi jak se takový šátek šije? Jestli k tomu potřebuji nějakou další látkum, či stačí jenom ta jedna hlavní. Předem moc děkuji. K.

    OdpovědětVymazat
  6. Kristi, tento šátek byl šitý pro mě na léto (teď ho motám Emě místo šály). Proto je z lehounké látky. Hlavní účel nebyl "hřát" ale "vypadat". Kdybych šila šálu na zimu, klidně bych použila ten samý materiál, jen třeba dvakrát nebo třikrát tolik, aby se dal pořádně zamotat nebo bych koupila teplejší látku. Tak tak. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Prosila bych všechno oblečení vč. doplňků zvětšit na postavu 177cm a poslat expres na Kohoutí vršek, protislužba libovolná, služebníček, dobrou noc.o)
    PS: Furt se tu vracím, asi si tu fotku stáhnu, ať pak nedohledávám, neva:o)?!

    OdpovědětVymazat
  8. Jani :)), Ty mě umíš vždy zaručeně rozesmát :), klidně si z ní udělej plakát, já budu mít radost, že máš radost!!! A hele, až bude po Vánocích, šátek a tašku Ti ve velkém klidně pošlu, opravdu! Teď neslibuju bo do Vánoc mám co dělat. A já si objednám ňákou Tvou úžasnou šálu, hm? Bereš? :))M.

    OdpovědětVymazat
  9. A to jako fááákt?! Juchůůů, to by byla nádhera, totok, úplně se mi rozbušilo srdce, jak jsem to četla, Markét:o) Já se tady v poklidu přijdu pokochat mou srdeční záležitostí a tady taková velkorysá nabídka, moje nervy:o) Beru a DĚKUJU!! Něco mi říká, že Vánoce letos budu mít po Vánocích:o) Díky moc, J.

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, tak platí, ani nevíš, jak se těším já!! A jak se pak budu všude chlubit Tvým výtvorem!!! :) To sme uzavřely pěkný obchod...:))) Se těším, moc. Zatím pa

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.