úterý 6. prosince 2011



***

Červenobílá mi k Vánocům prostě patří.
Zahřeje, proteplí, zvýrazní. 
Ráda se k ní vracím.
Z vánoční krabice jsem vytáhla předloni platené "oblečky" na svíčky :).
A jak jim to sluší! :))

***

Jaké barvy vedou letos u vás?

***

6 komentářů:

  1. Markétko, přes nákupy na Fleru a blog jedné Vaší pravidelné čtenářky jsem vcelku náhodou narazila i na Vaše "stránky". Musím říct, že jsou opravdu nádherné. Máte bezesporu veliký cit pro fotografování, barvy a pro výtvarno obecně. Pracovala jste před dětmi jako designérka nebo architektka?

    A ještě jedna věc... na tři děti (mimochodem nádherné) vypadáte neobyčeně dobře, svěže a mladě.

    Zdraví a fandí

    Iva Hlaváčková

    OdpovědětVymazat
  2. No jó, ňuf ňuf... právě jsem se vrátila z venku, byla jsem zababušaná obdobně jako Tvé svíce a to taky bylo jediné štěstí! Hezký to máš, již tradičně.o)

    OdpovědětVymazat
  3. Marki 1)červenobílá je vážně klasika, už se mi doma opakuje několikery Vánoce, ale pozor letos změna!:) od podzimu se mě drží fialová, taky bílá a světle zelená, tak uvidíme
    2)aniž bych tušila tvou aranž:), taky mám doma návlečky na svíčky (starý Ditiný vlňáky), takže po čase opět shoda mezi námi:))
    3)přidávám se k Ivě, my skalní bysme ti pořád dokola mohly psát, jak moc krásně ty to umíš, však víš.., kvůli tobě jsem si kdysi založila blog a musím říct ještě k Ivě, že ve skutečnosti vypadáš ještě líp než na fotkách (v dobrém slova smyslu), doufám, že teď nevyzním jako nějaký fanatik:)) tož ale jsem taková upřímná..
    pa:)

    OdpovědětVymazat
  4. No holky, vy si mně teda hýčkáte :)! Moc děkuju! Až mi bude ouzko, budu se k těmto milým komentářům vracet :)).

    Ivi, děkuju za fandění, moc mě potěší, když se ozve někdo "nový" :). Před dětma jsem nepracovala, v prváku na vyšce jsem otěhotněla a už zůstala doma. Školu jsme bohužel nedodělala :(.

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto neuvěřitelný blog! Občas sem nakouknu a vždycky jsem jako u vytržení a nechápu (a závidím), že je někdo tak šikovný. Fakt krása. Mimochodem... letos jsem se taky nadchla pro bílo-červenou vánoční kombinaci. Ale bez fialové se to neobejde :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Kaci, díky moc! Až žijou červenobílé Vánoce!!! :))

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.