čtvrtek 22. prosince 2011


***

Vánoce u dětí v pokojíčku.
Sice s nemocnýma dutinama a antibiotikama, ale už se nemůžeme dočkat.
Děti počítají každou minutu :)).
V neděli nám v kostele kázali o trpělivosti.
Teď je příležitost si ji pořádně procvičit :).

***

7 komentářů:

  1. Markétko, dekorace máte krásné. Přeju trpělivosti celé hrsti :-) My se z bacilů pomalu dostáváme, zůstala jen vyrážka, leč výsledky stěrů budou až příští týden. Do té doby bez čokolády, citrusových plodů a dalších alergenů, než se zjistí co je příčinou...nevadí i tak to bude skvělé, i Vám přeji, ať jsou vánoce plné pohody, v novém roce hlavně zdraví...přeje Maríí

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Markétko,těším se na Vaše příspěvky jako dětičky na Ježíška a nutno dodat,že nikdy nezklamete.Jsou úžasné,máte neskutečné nápady:-)
    Přeji Vám i Vaší drobotince ať jste zase brzy fit a já se mohu dennodenně kochat Vašemi výtvory,které mě inspirují k vytváření mého blogu.
    S pozdravem Jana (hlavkovic.blogspot.com)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Marki, tak u nás to dopadlo tak, že poslední dodělávky zůstaly nedodělané:)), za to jsme úspěšně zalékovali angínu - Dita, 4 dny horeček, strachu, nevyspání, naštěstí zabraly mnou tolik nenáviděné ATB, takže infekční mononukleoza to není! (hrozili nám), i kdybych nakrásno zauvažovala o dalším dítěti, vidina 3 nemocných dětí mě dokonale odrazuje:(

    OdpovědětVymazat
  4. Markéto přeju brzké uzdravení, každý den děkuju Pánu Bohu, že jsme zdraví, tak si to umím představit, jak je to náročné. Krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak hlavně buďtě zdraví...a kdybychom se už do Vánoc nepotkaly, tak to hezky prožijte...:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, děkuji vám všem, snad budem brzy ok. Já teda bojuju každý den, abych nelehla :(. Zajímavé je, že jsme téměř celý rok zdraví a zrovna na Vánoce si to vyžerem :)).

    OdpovědětVymazat
  7. První fotečka-naprosto dokonalá!Michaela

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.