sobota 23. června 2012


***

Sekáčové šály.
Přesně podle mého gusta.
Jednoduché, čisté, jemné.
Koukám na ně v kuchyni od vaření :).
Malé radosti jsou potřeba!

***

3 komentáře:

  1. Přesně tak Marki, malých radostí není nikdy dost. Taky to tak mám:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Markét, přeju krásný den, snad nevadí tykání...mám takový bláznivý emoční blok, když najdu čtení, které mě doslova chytne za srdeční komoru, totálně ovlivní vnímání času (a to tak, že projíždím celý blog a pak se zděsím, kolik je hodin)...nedokážu reagovat hned, protože i na odpově´d musím mít "atmosféru"...např. nařídit si budík na 5hod ráno a když synek ještě bloudí ve snech, dám si kafe a čtu...a když je za okny polomlha či déšť, je to doslova POHODA (jsem podzimní tvor, vedra nemusím)...omlouvám se, plácám páté přes deváté, ale to jsem prostě já, přehlcená dojmy a neschopná to dát do srozumitelných vět...
    Prostě Tvlj blog čtu dlouho ale vzkaz jsem dlouho odkládala...i mým nejmilejším neumím psát jen tak v rychlosti...ale dnešní článek o šálách mě okouzlil a to i proto, že včera u nás byla paní se šperky a šátky a ty já miluji...
    A tak tu dnes se mnou leží můj "jarní sen", tak jsem ho pojmenovala - šátek XXL jako du ha v odstínech hnědé zelené šedé (1.5m x 1m) za 120kč.
    Budu zpytovat svědomí, že fňukám nad penězi, ale to byla láska na první pohled, pohlazení po špatných dnech...a i když za okny sluníčko doslova řve o nadvládě, já se těším na den, kdy se zahalím do snu:-))
    Tak když už jsem se rozepsala, musím dodat obdiv nad dětmi, nad atmosférou Tvého bydlení, jak pokoje dýchají prostorem a pohodou, málokterý blog na mě tak dýchne...takže DĚKUJI za chvilky u Tebe a přeju krásné dny:-))
    Magda

    OdpovědětVymazat
  3. A já pořád chodím po obchodech :-( Už vím, kam zajít :-)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.