čtvrtek 26. července 2012

***

A tady ti nejdůležitější!
Novomanželé, kteří už si užívají dalekou exotiku :).
Fotil výborný fotograf Matěj Slezák.
Z jeho fotek jsem nadšená.

***

16 komentářů:

  1. Vy - dívky ve vaší rodině, jste si strašně podobné. Krásné. Ale kam chodíte na ty nádherné sošné muže?! Já mám z velkých svateb odjakživa hrůzu a doufám, že můj syn si svoji přítelkyní vezme někde tajně a přijdou nám to akorát říct. To by se mi strašně líbilo.
    Novomanželům vše nej nej nej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Velké svatby mají něco do sebe, ale chápu, že ne každý na to je. My jsme tak velká rodina, že jiné svatby ani neznám :)), opravdu. Přijde mi to normální.

      Vymazat
  2. nádherné fotky, čiší z toho báječná atmosféra a jste všichni tak moc fotogeničtí, že byste vypadali dobře i fotografovi navzdory, ale i ten má skvělé oko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) Všichni jsme si to moc užili, myslím, že ty fotky to dobře vystihují...

      Vymazat
  3. Krásné fotky, krásní lidé. Zaujala mě tahle fotka: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=301254866640512&set=a.301253189974013.62239.150624031703597&type=3&theater

    Ty mladé slečny a dámy jsou si všechny hrozně podobné! To jste dohromady všechny sestřenice?

    OdpovědětVymazat
  4. Markét, hodně štěstí ségře v manželství! Fotky jsou úžasné a ta rodinná (vaši, ségry, brácha), to je fakt velká pecka. Nádhera. Doják. Velké rodiny mi nebezpečně zvyšují tep - v tom nejlepším smyslu slova. Opatrujte se a užívej, máš co:o) J.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem Markétko na vás dala (děkuji za podporu)a zapojila jsem se do vašich řad. Bude mi potěšením, když občas zavítáte i na mé stránky. Zatím se teda jen učím....:-) P.S. MÁTE KRÁSNÝ KAŽDÝ PŘÍSPĚVEK....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Hned na to jdu mrknout!! Kdybyste viděla mé začátky, taky sem bojovala :))!

      Vymazat
  6. Dobrý den Markétko,jdu ještě jednou na radu:-)))...dneska mi nejde nahrát příspěvek-pořád mi to píše :naplánováno-znamená to,že se to nahraje SAMO později nebo to musím opakovat???? Děkuji za odpo a omlouvám se,že neustále otravuji

    OdpovědětVymazat
  7. P.S. fotku už jsem zvládla:-) vidíte???

    OdpovědětVymazat
  8. Nejkrásnější svatební fotky, co jsem kdy viděla, nádhera:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já zvědavá byla a mrkla...jsou opravdu kouzelné a mimořádné!! Je z nich cítit úcta k situaci, kdy svatba není pro fotografa, ale naopak..hodně přirozené, nápadité, veselé..a od srdce :).

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.