středa 23. ledna 2013

***

Pro mě je to jasná volba!

***

Jsem hrdá na to, že o Hrad bojuje člověk, jako je pan Schwarzenberg.
A pevně věřím, že mu to místo společně vybojujem ♥.
Nenechávejme nic náhodě...

***

64 komentářů:

  1. Pokud volíme Karla, tak nikdy nemůžeme prohlašovat, že jsme hrdí Češi a máme úctu k našim dějinám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si vážím toho, že člověk, který je ve světě uznávaný a má dobré jméno, se hlásí právě k nám, Čechům. To by pro nás měla být pocta, ale my mu to raději hned vpálíme do obličeje!

      Vymazat
  2. Kejtý, vymyslete si lepší argument. Jen prosím ne výslovnost. Nemůžu si pomoct ale Zemana volí lidé, kterých sem si nikdy nevážila, byli mi volní. A naopak. Doufám že vyhrajeme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výslovnost jako argument je ubohý. Je mi jedno jak vypadá nebo jak se vyjadřuje, i když i to se podílí na reprezentaci prezidenta republiky a měl by mít správnou výslovnost. Nacistická minulost v jeho rodině mi, ale není jedno. To je něco co nezkousnu. Druhá světová válka (ani ta první) ukázala jaký jsme národ. Umíme držet při sobě, jsme pracovití a houževnatí. Dokážeme trpět za svoje ideály a čekat až přijde ta lepší doba. Kdyby byl p. Schwarzenberg zvolen prezidentem, tak je to neúcta nejen k objetem světové války. Byla by to hanba celého národa. Obyčejné lidi nesoudím podle toho jakou měli minulost jejich předci, ale v politice už je to sakra něco jiného. Jde o všechny. A ani za štítem Václava Havla, kterého si vážím, pan Schwarzenberg nebude zářit.

      Vymazat
  3. tak tenhle příspěvek je zklamáním na tak hezkém blogu :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikoho nepřesvědčuju, nikomu neberu jeho pravdu. Respektuju. Jen tu prezentuju svůj názor...

      Vymazat
    2. Markéto, dáte dohromady důvody, proč ho volíte?
      Teď hned, zfleku?

      Děkuju!

      Vymazat
    3. A proč zklamáním? Markéta je svobodný člověk, je dobrá, že na svůj vlastní blog vyvěsila svůj názor. Vraťte se sem po volbách... A mimochodem, dyť jede ve svém stylu, barevné a pěkně zkombinované to má :-) Terka

      Vymazat
    4. Pro mě je to člověk s dobrým charakterem, který nemá žádnou temnou minulost. Vážím si ho jako člověka a vnímám to tak, že mu jde o dobro našeho státu. A to mi úplně stačí Je to můj osobní subjektivní pocit. Nedělám z něho žádného dokonalého a bezchybného člověka. Kdo z nás nedělá chyby? Kdo se někdy nemýlí. Jsme jen lidi a pokud chceme na Hradě člověka dokonalého, nebudeme tam mít nikoho. A ještě mě napadá, jsou chyby a chyby...a každý z nás si musí zvážit sám za sebe co je ochotný ještě tolerovat a co už ne.

      Vymazat
    5. Markéto,

      doufám, že si děláte srandu. Volíte člověka s dobrým charakterem? A opravdu si myslíte, že ho znáte? Chodíte s ním snad hrát kuželky?
      Možná byste si místo planého plácání do vody měla o věci něco zjistit, třeba fakt, že Karel Schwarzenberg volil pro schválení ACTA smlouvy (to je to nedávno diskutované omezení svobody na internetu), kvitoval Kosovo a je velice důležitým aktérem současné vlády, která má nejnižší podporu veřejnosti od roku 1989. Napáchal tady spoustu neplechy, jenom se o ní tolik nemluví - vždyť je to charakterní stařeček, co čas od času usne na jednání, že?

      Názor Vám neberu, volte si, koho chcete, ale než začnete plácat nesmysly a nepodložené rádobyinformace na veřejnosti, něco si o tom, prosím, přečtěte.

      Je mi smutno z vašeho stádního postoje, na který tak účinně působí Schwarzenbergova populistická, avšak informačně i politicky naprosto prázdná volební kampaň.

      Vymazat
    6. Přesto si myslím, že je to charakterní člověk!

      Vymazat
    7. A koho tedy, zu, volíte? Myslíte, že Zeman je lepší?

      Vymazat
  4. Dobře, Markét! A hezkys to všechno napsala! (měla jsem připravenou skoro uplně stejnou fotku :-) :-), nakonec mám převolbováno a nebudu se nejspíš opičit :-) )
    Já hrdý Čech jsem a proto volím Karla, protože je Čech a ne čecháček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tedy také skvělý názor. Můžete, prosím, podepřít své nadšení nějakými konkrétními činy K.S., kterými se zasloužil o dobro vlasti?

      Vymazat
    2. myslím, že níže jsem se vyjádřila dostatečně dlouze :-).

      Vymazat
  5. Markéto nic proti Vašemu rozhodnutí volit Karla nemám, taky jsem ho volila,ale teď jsem trošku bezradná a v rozpacích. V prvním kole jsem si o něm nezjišťovala žádné informace a nechala se unést tím, že ho volí spoustu lidí co mám ráda, tak to pro mě byla správná věc. S odstupem času ale mánii s názvem "Volím Karla" hodnotím spíš jako pózu některých lidí Nemyslím te´d Vás. To co jsem se o K. S. dočetla a co jsem nevěděla, mě opravdu mrzí a nevím, jestli je to ta správná věc, co naše republika potřebuje. Nechci tady rozpoutávat nějakou debatuTeď se rozhoduju mezi tím jít ho zvolit znovu a nebo nejít, protože Zeman u mě nepřipadá v uvahu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jaké věci přesně máte na mysli...přečtěte si prosím , co jsem odpovídala Veronice, co se týká chyb. Já v prvním kole taky volila někoho jiného, přesto vnímám jako úspěch, že takovýto člověk postoupil. S panem Zemanem je pro mě nesrovnatelný, takže nejít k volbám znamená ubrat jeden hlas právě panu KS. Jeden z nich tam prostě být musí.

      Vymazat
    2. Market, děkuju za odpověď! Vážím si jí. Přiznám se, že jsem čekala konkrétní věci : ). Konkrétní kroky, myšlenky, prostě něco, o co se má pravdu hlas opřít, ne jen o DOJEM : ). Ale každý volí dle svých možností, a toho, co je ochoten vnímat. Rozcházíme se - protože jsou pro každou z nás důležité jiné věci. Možná se někdy popídíte po všem, co odsouhlasil, schválil (a chybama, na které máme všichni právo, bych to nenazvala...). Třeba i pak to pro vás bude jednička. Každopádně PR má zmáknuté na jedničku (SMS od "Karla", atd..., ufuf.). Navzdory tomu, co píše Lucie - nezklamala jste mě, učím se respektovat i diametrálně odlišné názory, přiznám se, že mi to jde blbě, ale jde to : ). Přeju hodně spokojenosti vám i všem kolem, ať to dopadne, jak to dopadne.

      Veronika

      Vymazat
    3. http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Studentka-durazne-varuje-pred-Schwarzenbergem-Je-to-jedna-velka-manipulace-260372
      Nevím jestli se Vám to bude chtít číst:)
      Každopádně bych chtěla jen napsat, že to že ho volíte, je čistě Vaše osobní věc, nepřesvědčuju Vás a respektuju Vás a na blog se ráda podívám i dál, nechápu jak někdo může napsat, že "tak pěkný blog a volí Karla"?!?
      Pa Pavla

      Vymazat
    4. to Pavla: taky jsem byla hotová z těch negativit, měla jsem ale štěstí na dost času, abych se prohrabala kauzami KS z různých stran,archivy o jeho rodině a z větší části musím říct bohužel i "protikarlovského hnoje". Absolutně vím, že není dokonalý, u některých věcí doufám ve vysvětlení (třeba právě ACTA - stejně jako začal vysvětlovat v debatách na rádiích atd. své postoje k zahraničním kauzám, které mně osobně jako vysvětlení stačí). S panem Zemanem je pro mě nesrovnatelný.
      Vím, že se teď hodně řeší "mánie volím Karla", ale řekla bych, že je to nadnesené. Byla jsem se podívat i na koncertě z obavy, abych neviděla zfanatizovanou mládež, ale o ničem takovým nemohla být řeč. Bylo to pokojný, bez řečí, pohoda. Naopak jsem svědkem toho, že Karlova placka je mnohdy jako rudej hadr pro býka, někteří útočí (i na slušné nepolitické diskuzi) a někteří demonstrativně mlčí. Myslím, že by se ani tolik lidí nezvedlo, kdyby se nezačaly vytahovat kauzy jeho rodu.
      Myslím, že Karel není jako nikdo z nás dokonalej, ale nazývá věci stručně a pravými jmény, i když se zrovna hezky nemusí poslouchat. Nemaže med kolem pusy a neslibuje nesplnitelné a hlavně se nebere vážně jako většina politiků placených za plané řečnění. Prezidentský post by pro něj byl daleko vhodnější než ten vládní, kdy jen "změkčuje" tu asociálnost zevnitř. Řekla jsem si, že nechám minulost obou spát, ale když koukám na průběh kampaně, nechci prostě na Hradě člověka ješitně egocentrického (to už tady bylo), který se nenápadně mstí těm, kteří s ním nesouhlasí a navíc účelově lže ( 1 příklad za všechny: na netu lze dohledat jeho starší výroky o sudetech, které teď otočil a použil proti KS).
      S p. Zemanem by nenastala změna, neříkám, že KS je tak moc velká změna, ale věřím v to, že ta vlna podpory, která se zvedla, dovede změnit smýšlení lidí a snad časem i politiku.
      Spojení s vládou bych nezdůrazňovala, ve své době byl, myslím, pan Zeman asi tak populární jako KS dnes. Já přece taky nemůžu pracovat za kolegyni ačkoli má náš "ústav" společnou pověst :-).
      Bohužel není možnost, že prezident nebude nikdo, takže má volba je Karel.
      Dalo by se psát dál, ale nechci to tu Markétě kazit, proto končím. Oceňuju, že šla s kůží na trh, protože vím, co je znechucení volbami a úbytek čtenářů :-). Nikomu svůj názor nenutím, jen jsem chtěla napsat něco konkrétního, po čem tu někteří volali.
      Mějte se všichni hezky bez ohledu na výsledky voleb a nenechte se otrávit.

      Vymazat
  6. Ad Karel. Víme i víc, než než ho volí Geislerka a Čtvrtníček?
    Dovolím si zkopírovat část cizího textu: ...podepsal s Riceovou smlouvu o umístění radaru. Uznal Kosovo, jehož vládu tvoří bývalí teroristé z UČK. Doporučil, aby ČR podpořila schválení směrnic ACTA. Hlasoval proti tomu, aby se Palestina stala pozorovatelským státem OSN. Má zájem, aby se naše energetika prostřednictvím Westinghouse stala plně závislou na USA. Atd....

    Ale pro řadu lidí je argumentem to, že nevypadá jako sedlák /jako Zeman/. A že ho volí kůůl osobnosti. Bože, bože, kdo jak može, jak říkával můj děda.

    Markéto - co si třeba konkrétně představíte pod "Má dobré jméno v zahraničí?"

    Jsem jedno velké ucho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud někdo volí někoho proto, že je to kůůl, je to jeho problém. Stejně tak ,jako se známí lidé hlásí ke KS, hlásí se i k MZ.

      Mě stačí, že se něj v zahraničí nemusíme stydět. Že je jako osoba uznávaný, respektovaný. Stejně jsem to vnímala u Václava Havla, stejně to vnímám u KS.

      Vymazat
    2. Ale konkrétně. Konkrétně. Jinak je to jen pletení pojmy s dojmy.

      A pro všechny, kdo se durdí nad diskuzí: Je demokracie. Ptám se Markéty na důvody. To není trestné : ). Nebo?



      Vymazat
  7. Skoro to, Markéto, vypadá, jako byste některé své čtenáře zklamala tím, že máte svůj konkrétní názor a nebojíte se ho prezentovat. Že nejste jen ta hodná maminka, manželka, dcera a vnučka. Že jste ještě mnohem zajímavější!

    OdpovědětVymazat
  8. Každý máme své názory, každý máme svá pro a proti koho volit a koho ne. Nenuťme druhé stále něco obhajovat a vysvětlovat...RESPEKTUJME! Respektujme názory druhých a přijímejme je. Mě upřímně je jedno koho člověk volí, pokud je to pro mě člověk dobrý. Neodsuzujme, protože se neshoduje s tím naším názorem. To bysme pak byli všichni stejní a co z toho!?
    PS: VOLÍM KARLA!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezká a pravdivá myšlenka:) Zajímalo by mě jestli byste jí sem takhle napsala(napsal) Kdybyste volila(volil) zemana:D

      Vymazat
    2. Myslím, že bych to napsala úplně stejně, protože jsou pro mě důležitější věci na lidech, než názor na prezidenta a ne s každým ze svých blízkých se shoduje. A ať nejsem anonymní... Hanka T.

      Vymazat
  9. Přesně jak píše Lucie, můžete sem vkládat roztomilé fotky svých dětí, interiéru a diy výtvorů, ale svoje názory sem netahejte .-) Markéto, je to Váš blog ...a já vás obdivuju za to, že nejste srab a jdete s kůží na trh, osobně neanonymně i za cenu těch komentářů výše ...dík. Jana

    P.S.:Taky volím Karla, taky jsem už vystřízlivěla a nemůžu mu některý věci zapomenout (Kalousek a ty věci popsaný výše), ale přesně nikdo nejsme bez chyby, děláme je dnes a denně, jen ty naše nejsou na úrovni státu a neovlivńují toho tolik, V.Havel taky dělal chyby a ne malé a taky bych jej znovu volila, pokud by to šlo .-) nejde, protože volím teď a tady, tak je to Karel.

    OdpovědětVymazat
  10. Markéto, jsem ráda, že jste to napsala. Je to osobní blog, nerozumím, proč by tady neměl být i takový článek. Taky volím Karla, v pár věcech s ním nesouhlasím, no pořád u mě vyhrává tím, jaký je to slušný člověk. Placku bych nosila hrdě:) (Nevíte, zda-li se dá ještě sehnat v Olomouci? Děkuji.)
    Váš blog je moc pěkný, jste pro mě velkou insiprací!
    Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Olomouci Vám jí zprostředkuje pan Aleš Jakubec:) Pokud chcete napíšu Vám SMS s kontaktem na něj

      Vymazat
    2. Pavlo, o placky bych měla zájem, mohla byste mi prosím poslat kontakt na mail? Gresakova.jana@hotmail.com děkuji moc:-)

      Vymazat
  11. To jsem tedy nečekala :-), ale je to Váš blog a můžete si sem psát, co Vy chcete, o co se Vy chcete podělit a ani si nemyslím, že musíte obhajovat, proč volíte KS. Já ho volit nemohu, to co vláda a jeho strana udělala postiženým.... nemohu, ale nemohu volit ani druhou stranu.
    A s tím zahraničím bych byla opatrná. Jsem starší než Vy a vím, co jsem vnímala za VH. V zahraničí sláva, ale já jsem se tady doma cítila nějak bez prezidenta. Politiku jsem opravdu sledovala, takže vím, že VH byl výborný dramatik, byl to dobrý člověk, ale ta politika byla slabší.... No, ale stále lepší než ten současný. :-)
    Všem přeji šťastnou volbu a nenechte si volbami narušit přátelství. Někteří mí přátelé volí KS a nemám nic proti tomu, dál jsme přátele. Je super, když někdo s plnou vírou může volit jednoho z nich. Krásný den všem, IVeta

    OdpovědětVymazat
  12. Volila jsem ho v prvním kole a jsem ráda, že ho půjdu v pátek volit znova. L.

    OdpovědětVymazat
  13. Markéto,
    nikdy jsem Vám ještě nepsala, ale často k Vám nakukuju a zpovzdálí sleduju Vaše krásné fotky, báječné děti, parádní výrobky, moc se mi u Vás líbí , jste velmi inspirativní.
    Chci Vám vyjádřit podporu, příspěvek má na blogu jistě své místo .
    A TAKY VOLÍME KARLA :)
    Eva ze Zlína

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den Markéto,
    :-) Váš blog sleduji už dlouho a nikdy jsem nic napsala, jen koukám..:-).Dnes jsem psala v době spánku Toníka svůj příspěvek na svůj blog a pak si překlikla na aktuální příspěvky a jen zírám..!! Jsem netušila, že by člověk, který projeví na svých stránkách svůj osobní názor na něco jiného než na háčkovanou dečku nebo buchtu měl být pod takovýmto " zprávovým" útokem. Jste šikovná žena :-) a pro mě teď ještě šikovnější :-). ( A pozdravujte maminku), Monika

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Markéto, máte u mne malé bezvýznamné plus za svůj názor :-)) Za mne můj nazpíval tenhle chlapík: http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/13755-pisen-o-karlu-schwarzenbergovi
    Přeji krásný den a nenechte si ho ničím kazit.
    Monika

    OdpovědětVymazat
  16. Takový hezký blog a volíte Karla??? No supéér, já taky. Tahle bitka tady mě donutila Vám poprvé napsat komentář. Vždyť Váš blog je o Vás, tak proč ne takový článek nebo se tu (v ČR) nesmí říkat vlastní názor? Taky volím Karla a taky si za tím stojím. A fertig. Jen tak dál, Markéto, máte mou veškerou podporu (jako Karel).
    Z Roudnice zdraví Káťa

    OdpovědětVymazat
  17. Marki, s Vašimi názory sympatizuji..a navíc to umíte pěkně povědět. Celkově se domnívám, že jakákoliv diskuze o tomto tématu je přínosem..které jiné volby rozvýřily tolik diskuze?! Už nejsme jen ovlivněni tím, co na nás chrlí média..těší mě, že se lidi začali zajímat, vyhledávat co je pravda a co je překrouceno..a tím formovat svůj osobní názor na kandidáta. Já volím Karla..ale nesmýšlím špatně ani o těch, co volí Zemana (část mojí rodiny ho volí)...hlavní je k volbách jít. Lucie

    OdpovědětVymazat
  18. Obdivuji Vaší odvahu :) Určitě jste počítala s tím, že to strhne takovou lavinu komentářů, a přesto jste to zveřejnila, máte můj obdiv.
    Já už o volbách nemluvím, dokud se mě někdo vyloženě nezeptá, protože reakce jsou pořád stejně otravné... Ale tuším, že o tom jste se asi teď sama přesvědčila, a to jsem ani ty komentáře všechny nečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Marketo,
    jsem vasi pilnou ctenarku jiz dlouhou dobu, ale jeste nikdy jsem se nezucastnila diskuzniho "klubu". Sleduji vicero blogu a stale jsem cekala, zda se nekdo osmeli a projevi verejne svuj nazor. Vy jste prvni. Ja Vam za tu odvahu dekuji. A obdivuji,ze jste plakat na svuj dum umistili. Ja jsem o tom take premyslela,ale asi jsem poseroutka, mela jsem strach,aby mi nekdo domek nepocmaral :]. Karel mel a ma muj hlas a pevne doufam, ze navaze na styl prezidenstvi VH. Jeste pripojim zajimavy odkaz>
    http://www.christnet.cz/zpravy/24888/halik_podporuji_karla_schwarzenberga.url

    Tak jeste jednou diky! A to nejen za Karla.
    Terezka

    OdpovědětVymazat
  20. Dobrý den Markétko, já také pravidelně pročítám Vás blog a moc se na nové články a fotky těším. Často jsem měla pocit, že máme hodně společného.... Oceňuji také Vaší odvahu veřejně přiznat svého favorita na příštího prezidenta. Vlastně Vaše odvaha mě donutila napsat svůj první komentář na tento blog. Je to tak, že já jsem z prezidentských voleb nešťastná a opravdu smutná, že musím volit mezi zvolenými kandidáty. Připadám si naprosto bezradná a pořád doufám, že se prostě něco musí stát..... Já nechci volit MILOŠE a už vůbec ne KARLA!

    OdpovědětVymazat
  21. Markéto, tleskám!
    A to především tomu, že jste veřejně projevila svůj názor! Opravdu nechápu současné vzájemné se hodnocení podle toho kdo koho a proč volí! Každý máme za sebou subjektivní kus života prožitého v subjektivním prostředí obklopeni subjektivními osobami a proto přeci máme nárok na subjektivní svobodnou volbu!
    Také bych ráda připomněla, že v životě máme velmi často jen dvě volby v různých situacích a opravdu málokdy je některá z nich ideální a přece nějakou zvolíme a i tak je to s kandidáty na prezidenta, máme dvě volby a ani jedna není ideální, ale co kdy je ideální...tak volíme toho, který je nám bližší, sympatičtější atd. a to čistě subjektivně :o).
    A ještě můj, naprosto subjektivní, pocit, docela mě zajímá kdo koho volí a ne pro to, že bych ho dle toho hodnotila (což souvisí s výše uvedeným), ale proto, že (téměř s jistotou) už dopředu tuším co řekne, samotnou mě to překvapuje, ale je to asi cosi mezi nebem a zemí, třetí smysl na voliče či co, ale je to pro mě velmi zábavné :o))).
    A závěrečnou tečkou by mohla být informace, že též volím Karla!!! :o)
    Krásné dny a i nadále báječné příspěvky na Vašem blogu přeji!

    OdpovědětVymazat
  22. To je smršŤ! Markétko, neklesejte na mysli kvůli ne vždy milým reakcím...Ťala jste do živého. Jinak dnes jsem četla krásný rozhovor s Tomáše Halíkem. Líp to nikdo ani říct nemohl než on.
    http://www.christnet.cz/clanky/4977/halik_rozhovor.url?fb_action_ids=118228911687010&fb_action_types=og.likes&action_object_map={%22523635917668479%22%3A181582811965898}&action_type_map={%22523635917668479%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map&fb_source=ticker

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Markétko, cítím to stejně, mluvíte mi z duše. Obdivuji odvahu a vůbec ráda se sem vracím!

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý večer.

    Taky patřím k těm, kteří se na Váš blog chodí jen tiše potěšit a inspirovat. A taky k těm, kterým to nedalo a chtějí se zastat.

    V prvním kole jsem nevolila ani jednoho, ale respektuju, které dva kandidáty jsme jako národ do druhého kola vyslali. A logicky vzato se na pár dní rozdělíme na tábory. Proč na sebe ale kvůli tomu útočit. Andělského člověka bychom mezi sebou stejně asi nenašli. Ani mé svědomí není sněhově čisté.

    Já sama jsem zvažovala, že bych ve druhém kole volit nešla, ale už jsem rozhodnutá. Půjdu! Půjdu volit hlavou a srdcem. Pana Karla!

    J.

    OdpovědětVymazat
  25. Začínám být z té naší postmoderní civilizace nějaká otrávená. Všechno zrelativizovat, na všem najít chlup nebo radši dva, semlít pravdu a lži dohromady a upatlat z toho něco "jakonového", hlavně aby to bylo senzační a dobře se to četlo..., civilizace, v níž všichni můžeme všechno a nikdo nemůže nic. Brr.

    Proto mám radost pokaždé, když vidím něco konzistentního, například čtyři generace Baletkovic rodiny, která navzdory současným trendům zjevně drží při sobě, nebo třeba ospalého chlapíka, který ví, co je to noblesa (nejen :-).

    Proto, Karle, do-to-hooo!

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Markéto,
    pokud jste dočetla až sem(55 komentářů-to se jen tak nevidí :D), tak jsem Vám chtěla napsat, jak ráda k Vám chodím nakouknout. Váš blog je velmi inspirativní po všech stránkách-prostě radost pohledět.
    A to, že volba hlavy státu vyvolala takovou smršť i v tak mírumilovném prostředí Vašeho blogu, beru jako známku toho, že občanská společnost žije.
    Mějte se dobře!
    Zdraví,
    Nora z Prahy
    Ps.:Pro mě je Karel jasná volba!

    OdpovědětVymazat
  27. Tak ještě komentář na konec :). Díky každé z vás za osobní příspěvěk. Přečetla jsem poctivě všechny, přesto, že jsem nezvládla na všechny reagovat. I když se často názorově rozcházíme, rekordní počet komentářů pod tímto příspěvkem mi dokazuje, že je to pro nás aktuální, žhavé téma, plné emocí. A že nám na volbě prezidenta záleží. Za to vám opravdu moc děkuji!!!

    OdpovědětVymazat
  28. Ani nevíte, jak jsem štastná, že se na mém oblíbeném blogu objevil tento příspěvek. Moc za něj děkuji a doufám, že si v sobotu odpoledne budeme moci alespoň na dálku připít na vítězství Karla. Ať se Vám daří!

    OdpovědětVymazat
  29. Markétko .... já taky .... Marki

    OdpovědětVymazat
  30. Markétko! U Vás i volby mají STYL :)!!! (Kam se hrabu já, placku jsem nesehnala a k volbám mám připravené jen symbolické naušnice - mini látkové motýlky:)..Nechápu, že na blogu, který je celý Tvůj a o Tobě někomu vadí, že projevíš svůj názor. Ale jak píšeš - je vidět, že nám snad na volbě opravdu záleží. A to je dobře.

    OdpovědětVymazat
  31. boze 60 komentaru?! market bylo nekdy na tvem blogu tolik u jednoho prispevku? omg. zitra to tam jdem vhodit zas, mladeznik ma od minule nacviceno. jsem dost zvedava, jak to teda dopadne.

    OdpovědětVymazat
  32. Markéto, díky za podporu KS! a také za Vaši odvahu.Přeji vše dobré, Blanka

    OdpovědětVymazat

  33. Milá Markéto,
    velmi ráda chodím k Vám na návštěvu. Ještě jsem Vám nikdy nic nenapsala. Nejen že se mi líbí Váš blog a TO ČÍM DÁL VÍCE, ale líbí se mi i Vaše odvaha prezentovat své názory. A úplně nejvíce se mi líbí Vaše reakce na názory druhých. Budu teď chodit na návštěvy ještě raději. Ne proto, že volíte Schwarzenberga, ale pro to, jaké máte postoje k životu, k rodině, neznámým lidem s jiným názory, kteří jsou i útoční. Jste velmi vzácná žena.
    Velmi mne potěšilo, že Vaše kreativita, kterou prezentujete na blogu je vyjádřením Vás samotné, toh jak žijete a jaká jste. Je to tááááák opravdové. Óooooooooo jak vzácné v blogovém světě.
    Vlaďka Marková
    P.S. AŤ žije Karel!AŤ NA NĚHO NEZAPOMENEME, POKUD NEVYHRAJE A MÁME HO ČÍM DÁL RADĚJI! ZASLOUŽÍ SI TO!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlaďko, díky moc za tak milá slova a za to, že sis je nenechala pro sebe :). Je to pro mě cenné...budu ráda, když budeš chodit dál. pěkné dny*Markéta

      Vymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.